ЕЗИКОВО УЧИЛИЩЕ


АНГЛИЙСКА ЛЯТНА АКАДЕМИЯ ЗА ТАЛАНТИ

к.к. Албена

2023

Цена :  от 690 евро

 

Single head bin filler mod. RBTF - ICOEL EN English* Място – курортен комплекс „АЛБЕНА“

*
Дати: 2023

* Транспорт – индивидуален

* Настаняване  –  14 нощувки в 3***  звезден хотел. На разположение са  двойни и тройни стаи.

* Изхранване – закуска, обяд и вечеря

Програма лято 2023

* 2 седмици  – 14 нощувки, 15 дни

 * 20 часа  английски език на седмица (понеделник – петък)

* 4 часа на ден/ 5 дни в седмицата

*  Входящ тест за определяне на езиково ниво

*  Разпределение в групи по 12 -15 участници, според нивото

*  Допълнителни дейности по клубове – футбол, изкуства и занаяти, танци, тенис, баскетбол и други.

*  Вечерни програми – организирани представления, караоке, състезателни игри, вечер на талантите, Зумба парти,  патриотична вечер и др.

 

 

В лятната академия могат да се включат деца от 10 до 15  годишна възраст .

Лятната академия е школа за изнесено обучение по английски език, а програмата се реализира от екипа на ВИСШЕ УЧИЛИЩЕ ПО МЕНИДЖМЪНТ,  който  има повече от 15 години опит в обучения по английски език за деца.

 

Фокусът е върху  развиване на комуникативната компетентност за общуване чрез английски като чужд език . Чрез програмата подготвена специално от екипа, участниците усъвършенстват уменията си за  говорене, писане, четене и слушане и ще развият стратегическа компетентност за използване на езика в мултикултурна среда.

 

 Акцент на програмата, освен самото преподаване на английски език, е мястото на провеждане на обучението - курортен комплекс  Албена, посещаван от туристи от различни националности и сборна точка на много култури, където английският език има обединяваща сила.Защо в Албена?

Албена е един от най-красивите морски курорти на българското Черноморие.   Плажът на Албена е дълъг близо 3 км и  от години е  носител на наградата „Син флаг“. Курортът е разположен на брега на Черно море от едната страна, а от другата е Националният резерват Балтата, който е уникален по своята природа и съчетава гори с блатна растителност. Албена е предпочитано място  от хора от всички възрасти и  всяко лято  посреща туристи и посетители от Европа и други континенти, което прави английският език най-използвания език за комуникация. Курортът предлага много спортни и развлекателни дейности за всички възрасти.  Оборудван с футболни зали и игрища, фитнес зали,  тенис кортове и може да предложи дейности като конна езда, водни спортове, голф, шах, плажен голф, йога и много други.


 

Офис Добрич: ул. България 3
Офис Варна: ул. Генерал Столипин 4
Посетете ни във Facebook
Посетете ни в Instagram
Тел.: 0886 744 410
e-mail: info@e-tours.bg