За нас

Търси! Мечтай! Откривай!
Е-ТУРС e лицензиран туроператор, който работи както с организирани, така и индивидуални туристи. Извършва хотелски резервации в страната и чужбина, продажба на самолетни билети, чартърни и автобусни екскурзии, сватбени пътешествия, круизи, шопинг турове, бизнес семинари и обучения, опознавателни и културни мероприятия, ученически екскурзии, абитуриентски балове, всякакъв вид застраховки при пътуване с осигурена помощ в страната и чужбина.
За нашите корпоративни клиенти се стремим да предоставяме висококачествена услуга, като отделяме време на всеки детайл от организацията на техните събития. Като допълнение сме насреща за организиране на пътувания свързани с участия в международни изложения, наем на щанд и организиране на познавателни и тематични турове за бизнес гости на наши клиенти.
Нашите самолетни и автобусни екскурзии са с богати маршрути, включващи различни градове и забележителности. Това са прекрасни културни турове, които запознават участниците в тях с историята, паметниците, архитектурните забележителности и музеи на страните и градовете, включени в програмите.
Фирмата предлага настаняване в хотели и обслужване (трансфери, рент а кар, билети за влакове, резервации и закупуване на билети за театър, опера, резервации за ресторанти, кабарета и нощни заведения, обслужване на български на място и пр.) на бизнесмени и туристи при пътуванията им в чужбина. 
"Е-Турс" се занимава и с инсентив туризъм – организира симпозиуми, конгреси, семинари и пр. работни срещи в чужбина и в България, като винаги успява да отговори на изискванията на своите клиенти.
Днес времето наистина „лети“ изключително бързо, за това чрез нашия сайт Вие лесно и бързо можете да резервирате в реално време, самолетен билет, хотел или круиз.  Имате избор при начина на плащане: в брой, по банков път или с кредитна карта. Получавате електронни  самолетни билети, електронни ваучери за хотелско настаняване, почивка или автомобили под наем, електронни билети за круиз и електронни фактури.
Доверявайки се, на нашия професионален екип, ние със сигурност можем да твърдим, че ще получите най-доброто предложение за туристическа услуга, на най-преференциална цена, за най-кратък период от време, при най-изгодни условия, за вашето бизнес  пътуване или ваканция!
От момента на създаването си фирмата бележи непрекъснат възход, изразяващ се в трайно нарастване на обслужените от нея клиенти от една страна и в постоянно усъвършенстване на организацията на работа и повишаване качеството на предлаганите разнообразни услуги.  
Мисията ни е да осигурим незабравимо пътуване на разумни цени, отговарящо на най-високите международни стандарти за качество и в съответствие с професионалната етика.
Стратегията на нашата компания е да затвърди позициите си на местния пазар чрез осигуряване на висококачествено обслужване на всички етапи и изграждане на силна и устойчива връзка с нашите клиенти чрез отчитане на техните индивидуални предпочитания.
Екипът ни включва млади и енергични професионалисти, със специалности в различни области. Ние внимателно подбираме нашия екип, за да ви предоставим изключителни услуги и помощ при всички ваши нужди за пътуване.
 
Банкова сметка в лева:

Е-Турс ООД
БАНКА - Интернешънъл Асет Банк
IBAN: BG85IABG74951000514600
BIC: IABGBGSF
 
 
 
 
 
Проект: “ВНЕДРЯВАНЕ НА УЕБ БАЗИРАНИ ОН-ЛАЙН УСЛУГИ В „Е-ТУРС“ООД“, финансиран от АХУ, Финансиран и разработен съгласно Методика за финансиране на целеви проекти, на специализирани предприятия и кооперации на хората с увреждания по чл.49 от Закона за хората с увреждания.
 

 Изпълнението на проектните дейности по договор BG16RFOP002-2.092-0434-C01/21.12.2020 подпомогна „Е-ТУРС“ ООД да продължи да функционира и да остане на пазара, въпреки тежките  условия за работа при недостиг на средства и липса на ликвидност. В резултат на осигурения оперативен капитал се постигна положителен ефект по отношение на дружеството за преодоляване на икономическите последствия от пандемията, изгради се  и се внедри  нова концепция за работа в променена среда, което доведе до запазване на стабилни пазарни позиции, макар и при намалени обеми.
 

 

 

 

 

Офис Добрич: ул. България 3
Офис Варна: ул. Генерал Столипин 4
Посетете ни във Facebook
Посетете ни в Instagram
Тел.: 0886 744 410
e-mail: info@e-tours.bg