Корпоративни събития

Е-Турс изгражда богато портфолио с услуги и реализирани проекти в сферата на бизнес пътувания, участие в международни изложения и фирмени мероприятия от различен мащаб- обучителни срещи, семинари, конференции, тиймбилдинги и други.

Организирането на корпоративни събития е сред дейностите , в които агенцията ни има изключително богат опит. Работили сме с Министерството на туризма, Министерството на финансите, Министерството на вътрешните работи, Държавна агенция за електронно управление, Икономически университет –гр. Варна, Химикотехнологичен и металургичен университет, Национален институт за правосъдие , Община Тунджа, Община Провадия, Община Добрич, Община Варна и много други.

Фактът, че имаме богато портфолио от корпоративни събития, доказва нашия сериозен професионализъм. Провеждането на такива мероприятия е свързано с поемането на огромна отговорност.

Обученията под формата на семинари  стават изключително предпочитани в България. Все повече клиенти се обръщат към нас за тяхното организиране. Този вид мероприятия протичат под формата на групови практически занимания. Провеждат се в подходящи за целта зали. Най-често, конферентната зала избираме според изискванията на клиента. Подсигуряваме нужното за нормалното протичане оборудване. За удобство предлагаме допълнителни услуги като кафе-паузи, кетъринг, както и индивидуален дизайн и брандиране на семинара.

Презентации, пресконференции и други събития от този тип позволяват нагледно да се представи дейността на една фирма, нейните възможности и плановете и за развитие.

Конференции и конгреси – за тяхната организация бихме могли да предложим цялостна организация:

·        -място за провеждане, съгласно изискванията и определения за целта бюджет

·        -настаняване на участниците

·        -техническо оборудване

·        -регистрация на участниците

·        -кетъринг

·        -транспорт

·        -съпътстващи програми

·        -фото и видеозаснемане

Работни срещи Съвременният бизнес трябва да бъде заобиколен от комфорт. Малките по мащаб работни срещи, кръгли маси и заседания също изискват сериозна подготовка. Изхождайки от вашите изисквания ние можем да предложим безупречна организация на самата среща.

Бизнес срещи в чужбина

Е-Турс ви предлага:

·        -самолетни билети за цял свят

·        -хотелски резервации

·        -рент-а-кар, трансфери

·        -медицински застраховки

·        -визови и други консултации

Техническото обезпечаване е един от най-важните елементи при организиране на подобен род събития .Перфектното протичане  на всяко конферентно мероприятие изисква специфично техническо оборудване и превод. Е –Турс предоставя:

·        -озвучителна техника

·        -прожекционна техника

·        -офис оборудване

·        -подредба и дизайн

·        -професионална преводаческа техника

·        -фото и видеозаснемане , лайфстрийминг и други.

Ние можем да предложим разнообразни варианти за програми за придружаващи лица:

·        -обиколни екскурзии

·        -посещения на културни и исторически забележителности

·        -посещения на изложби , дегустации и други.

Екипът ни от професионалисти предлага бърз отговор на Вашето запитване, креативност, идеи, високо качество на услугите и перфектна организация до последния детайл. Нашата гъвкавост  и прецизност ще Ви позволят да се съсредоточите върху деловата същност на мероприятието.

Не се колебайте да се обърнете към нас-ние сме Вашия партньор в организирането му. 

Е-Турс изцяло съобразява дейността си със здравно-хигиенните изисквания в условията на COVID 19.

Офис Добрич: ул. България 3
Офис Варна: ул. Генерал Столипин 4
Посетете ни във Facebook
Посетете ни в Instagram
Тел.: 0886 744 410
e-mail: info@e-tours.bg